جلوگیری از بروز عفونت در نوزادان با خوردن شیر مادر



 در این تحقیق ۶۰ نوزاد نارس از طریق لوله‌های تغذیه به مدت ۲۸ روز با پروتئین لاکتوفرین تغذیه شدند و ۶۰ نوزاد دیگر نیز شبه دارو دریافت کردند و مشخص شد نوزادان گروه نخست ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی قرار داشتند.
  یکی از مهم‌ترین خاصیت‌های لاکتوفرین جذب و انتقال آهن است. لاکتوفرین با جذب آهن آزاد، محیط را عاری از این عنصر کرده و در نتیجه پاتوژن‌هایی که برای ادامه حیات به این عنصر حیاتی نیاز دارند را از آن محروم می‌کند و به این ترتیب با مهار رشد باکتری‌های مضر به صورت غیرمستقیم گسترش عفونت را مهار می‌کند.

 

منبع :ایسنا



انجمن کنترل عفونت ایران